Η  κίνηση των αυτοκινήτων προς τη Χαλκιδική, συνεχίζεται με νορμάλ ταχύτητες σε όλο το δίκτυο  έως την διασταύρωση των Μουδανιών-Νικήτης, όπου εδώ τα πράγματα αλλάζουν για μεν το πρώτο πόδι είναι νορμάλ για την εποχή, για δε το δεύτερο πόδι …η διαδρομή γίνεται με χαμηλές ταχύτητες έως και την Νικητή.
Την ώρα αυτή παρατηρείται κίνηση και από το αντίθετο ρεύμα αυτό της εισόδου προς την Θεσσαλονίκη, η οποία όμως  ακόμη πηγαίνει με νορμάλ ταχύτητες στο σύνολο του οδικού δικτύου της Χαλκιδικής.
Η εσωτερική κίνηση στους δρόμους της Χαλκιδικής κινείται σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα με μικρές καθυστερήσεις στα κομβικά φανάρια του πρώτου ποδιού .
Οι καθυστερήσεις σημειώνονται στο φανάρι της Καλλιθέας, της Κρυοπηγής και στην συνέχεια στο Πευκοχώρι που παροδικά είναι το πιο επιβαρυμένο.
Για το πρώτο πόδι θέλει προσοχή στις εξόδους των παράδρομων από την Θάλασσα, όπου από το πρωί σημειώθηκαν δυο μικρές συγκρούσεις -με μόνο υλικές ζημιές- στην έξοδο του Πευκοχωρίου και στην εσωτερική παραλιακή οδό Χανιώτης-Πολύχρονου.
Στο δεύτερο πόδι όμως η ουρά στο φανάρι της Νικήτης παροδικά γίνεται τεράστια …και από τα δυο ρεύματα του δρόμου…αυτήν την ώρα κινείτε σε φυσιολογικά για την ώρα και την εποχή επίπεδα.
Στην λοιπή διαδρομή η κίνηση συνεχίζεται κανονικά …
Ο δρόμος Πολυγύρου Θεσσαλονίκης είναι σχεδόν άδειος.