Χαλκιδική- ο καιρός στο βουνό και τη θάλασσα για σήμερα Τετάρτη…


  Ο καιρός στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής
  Ο καιρός στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής για σήμερα Τετάρτη 2 του μηνός  θα είναι  αίθριος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 26 έως 32 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. 
  Μετά το μεσημέρι ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 26 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ. 
  Για αύριο Πέμπτη 3 Αυγούστου, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 28 έως 34 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 2 μποφόρ. 
  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία στους 27 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ
  Ο καιρός στα ορεινά της Χαλκιδικής
  Αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα και στα ορεινά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 31 βαθμούς Κελσίου και άπνοια. 
  Τις απογευματινές και βραδινές ώρες ο καιρός θα δεν θα έχει σοβαρές αλλαγές, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 24 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ. 
  Για αύριο Πέμπτη 3 Αυγούστου, ο καιρός θα είναι αίθριος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 26 έως 32 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ. 
  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 25 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.
  Για σήμερα ο καιρός στην Θεσσαλονίκη
  Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Θεσσαλονίκη σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 31 έως 35 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους έντασης 2 μποφόρ. 
  Τις απογευματινές και βραδινές ώρες ο καιρός θα συνεχίσει αίθριος,  με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 31 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ. 
  Για αύριο Πέμπτη 3 Αυγούστου , περιμένουμε ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 29 έως 38 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους ως 2 μποφόρ. 
  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 32 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.