Το Φεστιβάλ Βαρβάρας θα πραγματοποιηθεί για 18η χρονιά και ξεκινά από σήμερα 3 Αυγούστου στη Βαρβάρα της Ορεινής  Χαλκιδικής στα 600μ. υψόμετρο.
Μια γιορτή στην οποία οι επισκέπτες θα απολαύσουν τη φυσική ομορφιά του τόπου και θα νοιώσουν το καταπληκτικό κλίμα της περιοχής, αφού θα έχουν την δυνατότητα να μείνουν στο ελεύθερο camping που θα λειτουργήσει για την συγκεκριμένη περίοδο.
Με Μελίνα Κανά και Ελεωνόρα Ζουγανέλη ξεκινά σήμερα, 3 Αυγούστου, το 18ο Φεστιβάλ Βαρβάρας στην ορεινή Χαλκιδική, μια προσπάθεια χρόνων του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαρβάρας που με μεράκι φροντίζει για την επαφή του τόπου με το «σήμερα».

Η μεγάλη αυτή γιορτή του τραγουδιού γίνεται κάθε χρόνο μεγαλύτερη και καλύτερη χάρη στην αγάπη και το μεράκι των ανθρώπων  του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαρβάρας, που με μεγάλο νιάξιμο φροντίζουν να συνδέεται ο τόπος με το  “σήμερα” βασιζόμενος στα αποθέματα πολιτισμού από το χθες.

Γνωστοί καλλιτέχνες όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις. Ανάμεσά τους οι Σωκράτης Μάλαμας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Θάνος Μικρούτσικος, ο Χ. Θηβαίος, Γ. Κούτρας, Γλυκερία, Μ Ασλανίδου, Ορφέας Περίδης, Μελίνα Κανά, Λιζέτα Καλημέρη, Νίκος Πορτοκάλογλου, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Παντελής Θαλασσινός, Νίκος Ζερβουδάκης, Μπάμπης Στόκας, Μαριώ, Χρόνης Αηδονίδης, Γιαννης Χαρουλης, Παυλος Παυλίδης.

Το Φεστιβάλ αποτελεί μια ευκαιρία ο επισκέπτης να παρακολουθήσει τις συναυλίες και παράλληλα να απολαύσει το καταπληκτικό κλίμα που προσφέρει η Βαρβάρα (600μ. υψόμετρο), τη φυσική ομορφιά του τόπου και της ορεινής Χαλκιδικής καθώς και να γευθεί την περίφημη τοπική κουζίνα.

Το Πρόγραμμα

Πέμπτη 3/8

Μελίνα Κανά – Πάνος Παπαϊωάννου – Rom Royale

Ελεωνόρα Ζουγανέλη 

Παρασκευή 4/8

Μάκης Σεβίλογλου

Βασίλης Καρράς 

Σάββατο 5/8

ΨΑΡΑΝΤΩΝΗΣ
Μαζί του: Ψαρογιώργης, Νίκη Ξυλούρη, Λάμπης Ξυλούρης

Τη διοργάνωση επιμελούνται ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Βαρβάρας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βαρβαριωτών Θεσσαλονίκης.