Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής θέλοντας να στηρίξει την ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικότητας και να προβάλει τα εξαιρετικά προϊόντα του νομού μας συμμετέχει στη διοργάνωση της Γενικής Έκθεσης «Χαλκιδική EXPO 2017» η οποία θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Νέας Προποντίδας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εμπόρων & Επαγγελματιών Ν. Μουδανιών. Η έκθεση θα λάβει χώρα στην προβλήτα των Νέων Μουδανιών  10 – 13 Αυγούστου 2017, με θέμα :
 «Υγραεριοκίνηση Αυτοκινήτου – Ενέργεια – Καυστήρες – Δόμηση – Οικιακός Εξοπλισμός – Βιβλία- Παραδοσιακά Προϊόντα – Σαλόνι Γεωργικών Μηχανημάτων – Street Food».
Στην έκθεσή μας ο τελικός επισκέπτης αλλά και ο εκθέτης, θα μείνει ικανοποιημένος, γιατί ο χρόνος και ο τόπος διεξαγωγής των εκθέσεων είναι  απλά ο ιδανικότερος.
Μόνο μαζί και ενωμένοι μπορούμε να αντιστρέψουμε το κλίμα και να δώσουμε νέα  δυναμική στην αγορά της Χαλκιδικής, να δημιουργήσουμε νέες ευκαιρίες στην προώθηση και προβολή των προϊόντων και υπηρεσιών μας. 
Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης θα είναι :
Πέμπτη            20:30 – 01:00
Παρασκευή      20:30 – 01:00
Σάββατο          20:30 – 01:00
Κυριακή           20:30 – 01:00
Η είσοδος για όλο το 4ημερο θα είναι ελεύθερη για το κοινό και θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες εκδηλώσεις : πολιτιστικές – χορευτικές,  αθλητικές   (από συλλόγους Teakwood, kickboxing, μοντέρνο χορό, Latin, Ζumba, hip-hop, αερόμπικ κλπ.), ζωντανή μουσική. 
Προσκαλούμε όλους τους επιχειρηματίες, εμπόρους, σωματεία και συλλόγους της Χαλκιδικής να δηλώσουν συμμετοχή στη γενική έκθεση «Χαλκιδική EXPO 2017», για να προβάλουμε και να προωθήσουμε όλοι μαζί των πλούτο του Νομού μας, να παρουσιάσουμε τις άριστες υπηρεσίες που παρέχουν οι επιχειρήσεις και να στηρίξουμε την τοπική επιχειρηματικότητα. 
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με το Επιμελητήριο Χαλκιδικής στα τηλ. 23710-24200 –  24300, υπεύθυνη κα Τζηρίτη Γεωργία.