2.510.000 ευρώ εξασφάλισε ο Δήμος Ν. Προποντίδας για την ανάπλαση του αύλειου χώρου του Ανοιχτού Θεάτρου Ν. Μουδανιών, το οποίο, βάσει της τεχνικής μελέτης, η διάρκεια κατασκευής του θα είναι περί τους 12 μήνες.
Το έργο , αφορά στην ανάπλαση του αύλειου χώρου του Ανοιχτού Θεάτρου Ν. Μουδανιών και εντάχθηκε στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Υποδομές μεταφορών, περιβάλλον και αειφόρου ανάπτυξης», με την  συγχρηματοδότηση του Ταμείου 
Συνοχής των δράσεων  «Παρεμβάσεις αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού για την αξιοποίηση του δημόσιου τουριστικού κεφαλαίου».
Το έργο θα αναπτυχτεί και θα παρέμβει στον ανοιχτό – αύλειο χώρο του αμφιθεάτρου Νέων  Μουδανιών και ειδικότερα αφορά στη διαμόρφωση υπαίθριου αστικού χώρου πρασίνου και χώρων αναψυχής – έργα ανάπλασης, που  θα φιλοξενήσουν δραστηριότητες που αναφέρονται σε όλες τις ηλικίες (οικογένειες, έφηβοι, νέοι, ηλικιωμένοι). 
Επιπλέον προβλέπεται η κατασκευή χώρων στάθμευσης τουριστικών λεωφορείων, οχημάτων και μηχανοκίνητων δικύκλων, η τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων, η διαμόρφωση χώρων πρασίνου καθώς και η κατασκευή συνοδών έργων υποδομής.