Χαλκιδική Σαββατοκύριακο με υψηλές θερμοκρασίες στο βουνό και τη θάλασσα…  Ο καιρός στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής

  Ο καιρός στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής για σήμερα Σάββατο 5 Αυγούστου  θα είναι  αίθριος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 29 έως 35 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειανατολικούς ανέμους έντασης  έως 2μποφόρ. 
  Μετά το μεσημέρι ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 29 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ. 
  Για αύριο Κυριακή 6 Αυγούστου, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 28 έως 36 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 2 μποφόρ. 
  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία στους 30 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ
  Ο καιρός στα ορεινά της Χαλκιδικής
  Αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα Σάββατο 5 Αυγούστου και στα ορεινά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 26 έως 34 βαθμούς Κελσίου και άπνοια. 
  Τις απογευματινές και βραδινές ώρες ο καιρός θα δεν θα έχει σοβαρές αλλαγές, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 28 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ. 
  Για αύριο Κυριακή 6 Αυγούστου, ο καιρός θα είναι αίθριος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς Βορειοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ. 
  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 25 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.
  Για σήμερα ο καιρός στην Θεσσαλονίκη
  Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Θεσσαλονίκη σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 32 έως 37  βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους έντασης έως και 3 μποφόρ. 
  Τις απογευματινές και βραδινές ώρες ο καιρός θα συνεχίσει αίθριος,  με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 31 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ. 
  Για αύριο Κυριακή 6 Αυγούστου , περιμένουμε ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 29 έως 38 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανατολικούς ανέμους ως 2 μποφόρ. 
  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 32 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.