Αυτή την ώρα συνεχίζεται η έξοδος των Θεσσαλονικέων, αλλά και των λοιπών παραθεριστών και εκδρομέων προς τον παράδεισο της Χαλκιδικής. 
Η κίνηση όπως είναι λογικό από ώρα σε ώρα είναι ολοένα πιο αυξημένη στο οδικό δίκτυο Θεσσαλονίκης-Μουδανιών αλλά και σε αυτό της Θεσσαλονίκης- Πολυγύρου.
Από το πρωί η  κυκλοφορία γινόταν με αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς, με παροδικές επιβαρύνσεις  σε διάφορα σημεία, όπως στην έξοδο της Θεσσαλονίκης όπου  γύρω στις 11.00, μετά από  καραμπόλα έξι οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της εθνικής οδού  Θεσσαλονίκης-Μουδανιών, στο ρεύμα προς Χαλκιδική, στο ύψος του Cosmos έγινε  η αιτία κυκλοφοριακής συμφόρησης μέχρι την αερογέφυρα της Καρδίας .
Στο υπόλοιπο δίκτυο προσοχή θέλουν τα σημεία στις αερογέφυρες (πριν και μετά) της Καρδίας, του Αγίου Παύλου, των Νέων Μουδανιών, στο ύψος πριν την Ποτίδαια στις Πόρτες και στην γέφυρα, όπως και στα φανάρια Καλλιθέας, Κρυπηγής, Πευκοχωρίου, Ποσειδίου και Φούρκας .
Στο δεύτερο πόδι της Σιθωνίας, ο δρόμος κυλά φυσιολογικά με χαμηλές ταχύτητες μέχρι την διασταύρωση Πολυγύρου, Γερακινής και Νικήτης , ενώ ακριβώς σε αυτά τα σημεία  οι άντρες της Τροχαίας ρυθμίζουν την κίνηση παροδικά .
Προσοχή απαιτείτε από τους οδηγούς στα σημεία όπου το εθνικό δίκτυο συναντάτε με τις  εξόδους των δρόμων που εξυπηρετούν την παραλιακή ζώνη.