Η  κίνηση των αυτοκινήτων προς τη Χαλκιδική, συνεχίζεται με ολοένα και πιο έντονους ρυθμούς,  για την εποχή, σε όλο το δίκτυο της Εθνικής Οδού Ν. Μουδανιών Θεσσαλονίκης. 
Αυτή την ώρα ένα τροχαίο μετά τον κόμβο της Καλλικράτειας -μόνο με υλικές ζημιές- έχει μπλοκάρει την είσοδο της Χαλκιδικής και η ουρά φτάνει  έως και λίγα χιλιόμετρα έξω από την Θεσσαλονίκη στο «Κόσμος»…
Έτσι λοιπόν πρώτη καθυστέρηση… «Κόσμος» έως και την Αερογέφυρα της Καρδίας, μετά στην κομβική αερογέφυρα των Νέων Μουδανιών με λίγο καλύτερη όμως την ροη της κίνησης.
Και από εκεί  η εσωτερική κίνηση στους δρόμους της Χαλκιδικής είναι αυξημένη αλλά κινείται σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα με μικρές καθυστερήσεις στα κομβικά φανάρια του πρώτου ποδιού .
Οι καθυστερήσεις σημειώνονται στο φανάρι της Καλλιθέας, της Κρυοπηγής και στην συνέχεια στο Πευκοχώρι και της Φούρκας-Ποσειδίου,  που για σήμερα παροδικά είναι αρκετά επιβαρυμένο.
Για το πρώτο πόδι θέλει προσοχή στις εξόδους των παράδρομων από την Θάλασσα γιατί τα προηγούμενα Σαββατοκύριακα είχαν καταγραφεί αρκετά ατυχήματα με υλικές ζημιές. 
Στο δεύτερο πόδι η ουρά στο φανάρι της Νικήτης παροδικά γίνεται τεράστια …και από τα δυο ρεύματα του δρόμου…αυτήν την ώρα όμως κινείτε σε φυσιολογικά με την βοήθεια της τροχαίας, το ίδιο  και στο φανάρι της Γερακινής.
Στην λοιπή διαδρομή η κίνηση συνεχίζεται κανονικά …
Ο δρόμος Πολυγύρου Θεσσαλονίκης είναι σχεδόν άδειος.