ο καιρός στη Χαλκιδική… συνεχίζουν οι υψηλές θερμοκρασίες στο βουνό και τη θάλασσα…


  Ο καιρός στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής
  Για σήμερα Δευτέρα αίθριος θα είναι ο καιρός  με υψηλές θερμοκρασίες από 28 έως 34 βαθμούς  και άπνοια .
  Τις απογευματινές και βραδινές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 28 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ. 
  Για αύριο Τρίτη 8 Αυγούστου, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 31 έως 36 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους ως 2 μποφόρ. 
  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 30 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.
  Ο καιρός στα ορεινά της Χαλκιδικής
  Αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα και  στα ορεινά της Χαλκιδικής με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 26 έως 33 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους έντασης 4 μποφόρ. 
  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, και με την θερμοκρασία στους 26 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 1 μποφόρ. 
  Για αύριο Τρίτη 8 Αυγούστου, ο καιρός θα είναι αίθριος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 29 έως 34 βαθμούς Κελσίου και μέτριους ανατολικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. 
  Τις απογευματινές και βραδινές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 28 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ
  Για σήμερα ο καιρός στην Θεσσαλονίκη
  Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Θεσσαλονίκη σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 33 έως 37  βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους έντασης έως και 3 μποφόρ. 
  Τις απογευματινές και βραδινές ώρες ο καιρός θα συνεχίσει αίθριος,  με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 31 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ. 
  Για αύριο Δευτέρα 7 Αυγούστου  , περιμένουμε ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 27 έως 37 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανατολικούς ανέμους ως 2 μποφόρ. 
  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 32 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.