ο καιρός για σήμερα Πέμπτη 10 Αυγούστου…

   

  Ο καιρός στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής

  Για σήμερα Πέμπτη 10 Αυγούστου αίθριος θα είναι ο καιρός στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 28 έως 32 βαθμούς Κελσίου και τους ανέμους να πνέουν ασθενείς βορειοανατολικοί με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ.

  Μετά το μεσημέρι ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 28 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

  Για αύριο Παρασκευή 11 Αυγούστου περιμένουμε ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 29 έως 33 βαθμούς Κελσίου ενώ θα επικρατεί πλήρης άπνοια.

  Τις απογευματινές και βραδινές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αίθριο καιρό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 27 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

  Ο καιρός στα ορεινά της Χαλκιδικής

  Ο καιρός στις ορεινές περιοχές της Χαλκιδικής θα είναι Αίθριος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 31 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ.

  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με καθαρό ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει έως και τους 24 βαθμούς Κελσίου και σταδιακή εξασθένιση των ανέμων που θα μετεξελιχθεί σε άπνοια.

  Για αύριο Παρασκευή 11 Αυγούστου, ο καιρός θα είναι αίθριος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 28 έως 31 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους ως 2 μποφόρ.

  Τις απογευματινές και βραδινές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 23 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

  Για σήμερα ο καιρός στην Θεσσαλονίκη

  Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Θεσσαλονίκη σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 31 έως 33 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους ως 3 μποφόρ.

  Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 31 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

  Για αύριο Παρασκευή, προβλέπεται ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 30 έως 34 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους έντασης 3 μποφόρ.

  Τις απογευματινές και βραδινές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 31 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.