ο καιρός για σήμερα Παρασκευή 11 Αυγούστου…

   

  ο καιρός για σήμερα Παρασκευή 11 Αυγούστου…
  στις παράκτιες…στις ορεινές περιοχές της Χαλκιδικής και στη Θεσσαλονίκη…

  Ο καιρός στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής

  Αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα το πρωί, στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 29 έως 32 βαθμούς Κελσίου ενώ θα επικρατεί πλήρης άπνοια.

  Τις απογευματινές και βραδινές ώρες θα παραμείνει αμετάβλητος, με θερμοκρασία που θα φτάσει έως τους 26 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από δυτική διεύθυνση και ένταση έως και 2 μποφόρ.

  Για αύριο Σάββατο 12 Αυγούστου, ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, και σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας έναν με δύο βαθμούς Κελσίου και ενίσχυση των ανέμων, από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

  Τις απογευματινές και βραδινές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 25 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

  Ο καιρός στα ορεινά της Χαλκιδικής

  Αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα το πρωί και στα ορεινά της Χαλκιδικής με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 26 έως 31 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους έντασης 2 μποφόρ.

  Τις απογευματινές και βραδινές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 23 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

  Για αύριο Σάββατο 12 Αυγούστου, ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αίθριο καιρό, με ελάχιστη μείωση της θερμοκρασίας και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με καθαρό ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 23 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

  Για σήμερα ο καιρός στην Θεσσαλονίκη

  Αίθριος θα είναι ο καιρός και στην Θεσσαλονίκη σήμερα το πρωί, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 30 έως 34 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδινές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αίθριο καιρό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 31 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

  Για αύριο Σάββατο 12 Αυγούστου, παρόμοιες συνθήκες θα επικρατήσουν, με καθαρό ουρανό, άνοδο της θερμοκρασίας στους 36 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 32 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 1 μποφόρ.

  Πηγή: ΜΕΤΕΟ / ΕΜΥ