ο καιρός στη Χαλκιδική σήμερα Τετάρτη 16 και Πέμπτη 17 Αυγούστου…

  Ο καιρός στις παράκτιες περιοχές…

  Αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα το πρωί, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 28 έως 33 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς Βορειοδυτικούς ανέμους έντασης από 3 έως 4 μποφόρ.

  Τις απογευματινές και βραδινές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία στους 28 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από Βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

  Για αύριο μέρα του Πέμπτη 17 Αυγούστου , ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αίθριο καιρό, την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 26 έως και 37 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από Βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

  Τις απογευματινές και βραδινές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 26 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια- βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

  Στην ορεινή Χαλκιδική…

  Με αρκετές νεφώσεις θα είναι ο καιρός σήμερα το πρωί, στην ορεινή Χαλκιδική, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22έως 30 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς Βόρειους ανέμους ως 4 μποφόρ.

  Τις απογευματινές και βραδινές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με τοπική συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

  Για αύριο Πέμπτη 17 Αυγούστου , βελτιωμένος θα είναι ο καιρός, με αραιές νεφώσεις, διατήρηση της θερμοκρασίας στους 30 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νοτιοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 23 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

  Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη…

  Αίθριος με ελάχιστες νεφώσεις θα είναι ο καιρός στην Θεσσαλονίκη σήμερα το πρωί, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 27 έως 35 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ.

  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με πιο έντονη τοπική συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 29 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

  Για αύριο Πέμπτη 17 Αυγούστου, παρόμοιες συνθήκες θα επικρατήσουν, με καθαρό ουρανό, διατήρηση της θερμοκρασίας στους 35 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

  Τις απογευματινές και βραδινές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 28 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.