ο καιρός στη Χαλκιδική σήμερα Σάββατο 19 και αύριο Κυριακή 20 Αυγούστου …

  Ο καιρός στις παράκτιες περιοχές…

  Αίθριος θα είναι ο καιρός για σήμερα το πρωί , με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 27 έως 33 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς Βόρειους και Βορειανατολικούς ανέμους έντασης από2 έως 2μποφόρ.

  Τις απογευματινές και βραδινές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία στους 27 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από Βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι3 μποφόρ.

  Για αύριο Κυριακή 20 Αυγούστου, ο καιρός θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα, με αίθριο καιρό, την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22έως και 31 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από Βόρειο- Βορειοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3μποφόρ.

  Τις απογευματινές και βραδινές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 23 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια- βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

  Στην ορεινή Χαλκιδική…

  Αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα το πρωί, στην ορεινή Χαλκιδική, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22έως 32βαθμούς Κελσίου και ασθενείς Βόρειους & βορειοανατολικούς ανέμους ως 2 μποφόρ.

  Τις απογευματινές και βραδινές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2μποφόρ.

  Για αύριο Κυριακή 20 Αυγούστου, αίθριος θα είναι ο καιρός, με ηλιοφάνεια, την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως και 30 βαθμούς Κελσίου και ανέμους ασθενείς από νοτιοδυτική διεύθυνση μέχρι 2 μποφόρ.

  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα , με ηλιοφάνεια, θερμοκρασία που θα αγγίξει έως και τους 22 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 1μποφόρ.

  Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη…

  Αίθριος ο καιρός την Θεσσαλονίκη σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 29 έως 34 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανέμους έως 3 μποφόρ.

  Τις απογευματινές και βραδινές ώρες θα παραμείνει αίθριος με την θερμοκρασία στους 30 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους έντασης 3 μποφόρ.
  Για αύριο Κυριακή 20/8, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 27 έως 33 βαθμούς Κελσίου. και ασθενείς νότιους ανέμους έντασης 3 μποφόρ
  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 30 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

  Πηγή: ΕΜΥ/ΜΕΤΕΟ