Συννεφιάζει σήμερα Δευτέρα 21 ο καιρός στη Χαλκιδική…αλλά βελτιώνεται από αύριο Τρίτη 22 Αυγούστου

  Ο καιρός στις παράκτιες περιοχές…

  Βροχή προβλέπεται για σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 25 έως 30 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 2 μποφόρ.

  Μετά το μεσημέρι ο καιρός θα βελτιωθεί ,αλλά θα παραμείνει νεφελώδης με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 25 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

  Για αύριο Τρίτη 22 Αυγούστου προβλέπεται να συνεχίσει η ασθενής βροχή, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 24 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοανατολικούς ανέμους ως 3 μποφόρ.

  Μετά το μεσημέρι περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με καθαρό ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 21 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

  Στην ορεινή Χαλκιδική…

  Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε  σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 28 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους ως 2 μποφόρ.

  Μετά το μεσημέρι περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 22 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

  Για αύριο Τρίτη 22 Αυγούστου περιμένουμε ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 2 μποφόρ.

  Μετά το μεσημέρι προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με τοπική συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

  Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη…

  Ασθενής βροχή προβλέπεται για την Θεσσαλονίκη σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 27 έως 32 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 3 μποφόρ.

  Τις απογευματινές και βραδινές ώρες περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με αραιή συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 27 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

  Για αύριο Τρίτη 22 Αυγούστου προβλέπεται ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ.

  Τις απογευματινές και βραδινές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με καθαρό ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 27 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

  Πηγή: ΕΜΥ/ΜΕΤΕΟ