Εξαιρετικός ο καιρός στη Χαλκιδική για σήμερα Τετάρτη 23 αλλά και για αύριο Πέμπτη 24 Αυγούστου …

  Ο καιρός στις παράκτιες περιοχές…

  Αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ.

  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 21 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

  Για αύριο Πέμπτη 24 Αυγούστου, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 25 έως 28 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ.

  Τις απογευματινές και βραδινές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 21 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

  Στην ορεινή Χαλκιδική…

  Αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς Δυτικούς Νοτιοδυτικούς ανέμους έντασης 1 έως 4μποφόρ.

  Μετά το μεσημέρι της Τέταρτης ο καιρός θα παραμείνει αίθριος , με το θερμόμετρο να φτάνει τους 21 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων που θα καταλήξει σε άπνοια.

  Για αύριο Πέμπτη 24 Αυγούστου ο καιρός προβλέπεται αίθριος καιρός ,με μεγάλη ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους έντασης έως και 2 μποφόρ.

  Μετά το μεσημέρι ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 22 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε απόλυτη άπνοια.

  Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη…

  Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Θεσσαλονίκη σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 25 έως 30 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους έως 2 μποφόρ.

  Τις απογευματινές και βραδινές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 25 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

  Για αύριο Πέμπτη 24 Αυγούστου , περιμένουμε ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει και να κυμαίνεται από 24 έως 30 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ.

  Τις απογευματινές και βραδινές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 25 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.