Από τις 30 Αυγούστου έως τη 1 Σεπτεμβρίου 2017, το πιο ξεχωριστό καλοκαιρινό ραντεβού της Θεσσαλονίκης στο «ΠΙΚ-ΝΙΚ Urban Festival» για έκτη χρονιά, στη Ρωμαϊκή Αγορά σε ένα από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της πόλης, για τρεις μέρες ενας μοναδικός προορισμός μικρών και μεγάλων.

Τις μέρες αυτές ο χώρος της Ρωμαϊκής Αγοράς ανοίγει και γεμίζει καλαθάκια και καρό τραπεζομάντηλα, υποδέχεται κατοίκους και επισκέπτες της Θεσσαλονίκης, δίνοντάς τους την ευκαιρία να βιώσουν έναν από τους σημαντικότερους ιστορικούς χώρους της πόλης, με έναν τρόπο… εντελώς διαφορετικό!

Μουσική και σινεμά, κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου πικ-νικ, αυτός είναι ο άξονας του προγράμματος του ΠΙΚ-ΝΙΚ Urban Festival, το οποίο όμως κάθε χρόνο επιφυλάσσει εκπλήξεις!

Πιστό στον σκοπό που είχε θέσει από την πρώτη του χρονιά, να αναζητά τις νέες μουσικές της Θεσσαλονίκης, το ΠΙΚ-ΝΙΚ, παρουσιάζει και φέτος μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα μουσικά σχήματα της πόλης ενώ η κάθε ημέρα κλείνει με την προβολή μίας ταινίας στον πιο απροσδόκητο θερινό κινηματογράφο της πόλης!

Φυσικά, από το πρόγραμμά του δεν θα λείψουν οι προβολές ταινιών μικρού μήκους, που φέτος επιλέγει το Animasyros.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα.

Ραντεβού στα τέλη Αυγούστου στη Ρωμαϊκή Αγορά!
Η δράση γίνεται σε συνεργασία με την Εφορία Αρχαιοτήτων Πόλης Θεσσαλονίκης.

Πηγη: culturenow