Ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας κ. Μανώλης Καρράς εκφράζει με ανακοίνωσή του τα θερμά του συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων. Παράλληλα αναφέρεται και σε όσους δεν κατάφεραν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Αναλυτικά το μήνυμα του κ. Καρρά:

“Για άλλη μια χρονιά ολοκληρώθηκε, με την ανακοίνωση των βάσεων, η διαδικασία των Πανελλαδικών Εισαγωγικών Εξετάσεων των μαθητών στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας και θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους. Εύχομαι όλοι σας να έχετε μια εποικοδομητική και παραγωγική φοιτητική πορεία.
Αυτή μπορεί να είναι η πρώτη σας σημαντική επιτυχία αλλά σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία. Συνεχίστε να εργάζεστε σκληρά, με την ίδια μεθοδικότητα και την προσήλωση που επιδείξατε ως τώρα, προκειμένου να κατακτήσετε και τους επόμενους στόχους σας. Συγχαρητήρια αξίζουν και στους γονείς αλλά και στους εκπαιδευτικούς σας οι οποίοι ήταν συνοδοιπόροι σας σε αυτό το ταξίδι.
Θα ήθελα όμως, να επισημάνω, σε όσους δεν πέτυχαν τους στόχους τους, ότι οι εξετάσεις αυτές αποτελούν μία από τις πολλές ευκαιρίες και δυνατότητες που θα σας δοθούν στη συνέχεια της ζωής σας. Μην τα παρατάτε και διεκδικήστε με δύναμη και θέληση τα όνειρά σας.
Συγχαρητήρια και πάλι σε όλους, επιτυχόντες και μη για την προσπάθεια”.