Εξαιρετικός θα είναι καιρός στη Χαλκιδική… για σήμερα Δευτέρα 28 και αύριο Τρίτη 29 Αυγούστου…

  Ζέστη, αφού η θερμοκρασία ανεβαίνει, και υποχώρηση των βορίων ανέμων.

  Αυτό θα είναι το “πρόσωπο” που θα δείξει ο καιρός από σήμερα Δευτέρα 28 Αυγούστου …

  Ο καιρός στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής …

  Αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 29 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους ως 2 μποφόρ.

  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα είναι  αίθριος ο καιρός, με την θερμοκρασία στους 23 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

  Για αύριο Τρίτη 29 Αυγούστου , προβλέπεται καλός καιρός με αραιή συννεφιά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 26 έως 29 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοανατολικούς ανέμους ως 4 μποφόρ.

  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 26 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βορειοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

  Στα ορεινά της Χαλκιδικής…

  Αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα και στην ορεινή Χαλκιδική, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 28 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους ως 2 μποφόρ.

  Τις απογευματινές και βραδινές ώρες ο καιρός θα συνεχίσει να είναι με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 20 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

  Για αύριο Τρίτη 29 Αυγούστου, προβλέπεται ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανατολικούς ανέμους έντασης 2 μποφόρ.

  Τις απογευματινές και βραδινές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

  Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη…

  Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Θεσσαλονίκη σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 29 έως 33 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους έντασης 2 μποφόρ.

  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 29 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

  Για αύριο Τρίτη 29 Αυγούστου , ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 26 έως 32 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 3 μποφόρ.

  Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα εκδηλωθεί ελαφριά επιδείνωση, με εκδήλωση καταιγίδας, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 26 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.