Πρόβα Φθινοπώρου για σήμερα και αύριο … συννεφιές… τοπικές βροχές… και καταιγίδες κυρίως στην ορεινή Χαλκιδική

  Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός σήμερα Τρίτη 29 Αυγούστου 2017…

  Πιο συγκεκριμένα, νεφώσεις θα αναπτυχθούν από την αρχή του εικοσιτετραώρου στη βόρεια ορεινή Χαλκιδική , οι οποίες σταδιακά και έως το βράδυ θα επεκταθούν σε όλο τον Νομό…

  Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά το μεσημέρι και απόγευμα…

  …ειδικότερα και ανά περιοχή της Χαλκιδικής  ο καιρός για σήμερα και για αύριο θα είναι…

  Ο καιρός στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής …

  Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 29 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους ως 3 μποφόρ.

  Τις απογευματινές και βραδινές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 23 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βορειοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

  Για αύριο Τετάρτη 30 Αυγούστου , περιμένουμε αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 25 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοανατολικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ.

  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αραιή συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 23 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

  Στα ορεινά της Χαλκιδικής…

  Καταιγίδα προβλέπεται για σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 2 μποφόρ.

  Τις απογευματινές και βραδινές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με βροχοπτώσεις, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 19 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βορειοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

  Για αύριο Τετάρτη 30 Αυγούστου, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 23 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους έντασης 2 μποφόρ.

  Τις απογευματινές και βραδινές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία στους 17 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

  Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη…

  Συννεφιά προβλέπεται για την Θεσσαλονίκη σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 26 έως 28 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ.

  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με λίγα σύννεφα, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 26 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

  Για αύριο Τετάρτη 30 Αυγούστου, ο καιρός θα είναι αίθριος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 28 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ.

  Μετά το μεσημέρι  θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με καθαρό ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 24 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ
  .