Μεγάλο μποτιλιάρισμα παρατηρείται στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Τα αυτοκίνητα σχηματίζουν ουρές και κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες λόγω αποκλεισμού δύο λωρίδων κυκλοφορίας, καθώς εκτελούνται εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα της εθνικής οδού, από την έξοδο Ρυσίου ως και τον κλάδο εξόδου από τη Θέρμη.

Οι εργασίες στην Ε.Ο.Θεσσαλονίκης- Ν. Μουδανιών, θα συνεχιστούν μέχρι και την Πέμπτη 31 του μηνός και δημιουργούν αποκλεισμούς και στις δύο λωρίδες κυκλοφορίας

Πρόκειται για εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης- Μουδανιών από έξοδο Ρυσίου ως και τον κλάδο εξόδου από Θέρμη στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, με αποκλεισμό δύο λωρίδων κυκλοφορίας (μεσαία και δεξιά). Ώρα έναρξης των εργασιών είναι 07:00 το πρωί.

Οι δρόμοι και τα έργα που έχουν σχέση με την ροη της Ε.Ο.Θεσσαλονίκης- Ν. Μουδανιών και εκτελούνται εργασίες συντήρησης και ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι…

Αποκατάσταση προστατευτικών στηθαίων, εργασίες κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης, στο οδικό τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου Κ12 (Αεροδρόμιο, Νέα Μουδανιά) έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Κ5 (Νοσοκομεία Παπαγεωργίου και 424 ΓΣΝΕ) με κατεύθυνση προς δυτικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 9 το πρωί για τις εργασίες με κατεύθυνση προς δυτικά.

Αποκατάσταση προστατευτικών στηθαίων, εργασίες κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης, στο οδικό τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου Κ5 (Νοσοκομεία Παπαγεωργίου και 424 ΓΣΝΕ) έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Κ12 (Αεροδρόμιο, Νέα Μουδανιά) με κατεύθυνση προς ανατολικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 9 το πρωί για τις εργασίες με κατεύθυνση προς ανατολικά.