Μετά και την οριστικοποίηση των ημερομηνιών για τις επερχόμενες εκλογές του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, που θα γίνουν από την 1 έως και τις 3 Δεκεμβρίου 2017, την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, προκειμένου να διεκδικήσει την  θέση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, γνωστοποίησε ο νυν Β’ Αντιπρόεδρος κος Γιάννης Κουφίδης.

Στην ανακοίνωση του κος Γιάννης Κουφίδης αναφέρει…

Μετά και την οριστικοποίηση των ημερομηνιών για τις επερχόμενες εκλογές του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής (1-2-3 Δεκεμβρίου 2017) έχω την χαρά και την τιμή να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου για την θέση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής.

Με αίσθημα ευθύνης, την εμπειρία της προηγούμενης θητείας μου και την φρεσκάδα των νέων ανθρώπων, οι συνεργάτες μου και εγώ δεσμευόμαστε για μία τίμια, παραγωγική και πρωτοπόρα διοίκηση του Επιμελητηρίου.

Σε λίγες μέρες θα ανακοινώσουμε τις βασικές θέσεις του συνδυασμού μας οι οποίες και θα οριστικοποιηθούν με τον ανοιχτό διάλογο που θα γίνει το επόμενο διάστημα με τον επιχειρηματικό κόσμο του νομού, γιατί μέσα από τον διάλογο με όλους μπορούμε να πάρουμε τις κατάλληλες αποφάσεις για ένα καλύτερο μέλλον για τον δοκιμασμένο και ταλαιπωρημένο ελεύθερο επαγγελματία.