Εάν δεν προλάβατε να κάνετε τις αγορές σας σε χαμηλές τιμές μέχρι σήμερα το βράδυ, που εκπνέει το διάστημα των καλοκαιρινών εκπτώσεων… κάνετε υπομονή μόνο λίγες ημέρες, γιατί έρχεται ο θεσμός HELEXPO SALES!

Οι Θεσσαλονικείς και όσοι επισκεφτούν την πόλη κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης από τις 8 έως 17 Σεπτεμβρίου θα έχουν την ευκαιρία μίας νέας εκπτωτικής περιόδου και με τα καταστήματα ανοικτά και τις δύο Κυριακές της ΔΕΘ

Την ανακοίνωση του νέου θεσμού για το τρίτο δεκαήμερο εκπτώσεων στα μέσα του Σεπτέμβρη, έκανε στο ραδιόφωνο του Αθηναϊκού και Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, « Πρακτορείο 104,9 fm», ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Κοσμάς Καλογιάννης.

«Σύμφωνα με τον νόμο 4446/2016, τα εκπτωτικά δεκαήμερα από δύο (το ένα είναι αρχές Νοεμβρίου, το δεύτερο αρχές Μαΐου), γίνονται τρία.

Σε συνεννόηση με την Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης αποφασίσαμε να ισχύει αυτό το νεό εκπτωτικό διάστημα από 8 έως 17 Σεπτεμβρίου, τα καταστήματα μπορούν να κάνουν εκπτώσεις στα προϊόντα τους παλαιότερα και καινούργια», επισήμανε ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, υπογραμμίζοντας ότι τις δύο Κυριακές της ΔΕΘ ( 10 και 17 Σεπτεμβρίου) θα είναι ανοικτά τα καταστήματα.

Κάνοντας έναν απολογισμό για τις καλοκαιρινές εκπτώσεις, ο κ. Καλογιάννης σημείωσε ότι η αγορά κινήθηκε στα ίδια επίπεδα με την αντίστοιχη περίοδο πέρσι. «Δεν υπήρξε κάτι θεαματικό αλλά τουλάχιστον κινηθήκαμε όπως πέρσι και δεν γκρινιάζουμε, λέμε ότι είμαστε ικανοποιημένοι», σχολίασε ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ