Καιρός…Μικρό και όμορφο καλοκαιράκι θα έχουμε τις επομενες μερες…

  Καιρός… Μικρό και όμορφο καλοκαιράκι θα έχουμε τις επόμενες μέρες…
  στην Μακεδονία και τη Χαλκιδική Σεπτέμβρης σαν… καλοκαίρι! Πάνω από 30 η θερμοκρασία

  αφού η θερμοκρασία ανεβαίνει, και οι βόρειοι άνεμοι υποχωρούν…

  Αυτό θα είναι το «πρόσωπο» που θα δείξει ο καιρός από σήμερα Παρασκευή 1 Σεπτέμβρη…

  Τυπικά, σήμερα 1η Σεπτεμβρίου, ξεκινάει το φθινόπωρο.

  Ο καιρός, πάντως, έχει άλλη άποψη.

  Ο καιρός σήμερα σε όλη τη χώρα θα είναι καλοκαιρινός, με τη θερμοκρασία πάνω (ή πολύ κοντά) στους 30 βαθμούς Κελσίου.

  Το Σαββατοκύριακο, μάλιστα, ο υδράργυρος θα σημειώσει νέα άνοδο.

  Πέρα από τη ζέστη,

  χαρακτηριστικό του σημερινού καιρού θα είναι η τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα δυτικά.

  Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι στο Αιγαίο 4 με 6 μποφόρ.

  Ο καιρός σήμερα – Η πρόγνωση από την ΕΜΥ

  Μακεδονία, Θράκη
  Πρόγνωση καιρού: γενικά αίθριος.
  Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
  Θερμοκρασία: από 15 έως 31 βαθμούς κελσίου….στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

  Ο καιρός στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής …

  Αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 26 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς Νοτειοανατολικούς ανέμους έντασης 2 μποφόρ.

  Τις απογευματινές και βραδινές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 20 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από Νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ

  Για αύριο Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 28 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους ως 2 μποφόρ.

  Τις απογευματινές και βραδινές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με περιορισμένη ορατότητα, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 19 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

  Στα ορεινά της Χαλκιδικής…

  Αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους έντασης 3 μποφόρ.

  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία στους 29βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

  Για αύριο Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου, προβλέπεται ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ.

  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με λίγα σύννεφα, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

  Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη…

  Αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 29 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ.

  Τις απογευματινές και βραδινές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 28 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

  Για αύριο Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου, περιμένουμε αίθριο καιρό με ελάχιστες νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 31 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους έντασης 2 μποφόρ.

  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με σποραδική συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 27 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.