Χωρίς ανταγωνισμό και με τη διαφορά του πρώτου με το δεύτερο να υπερβαίνει το λεπτό τερμάτισαν πρώτοι οι Τσολακίδης – Δήμος κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας στο Skoda Fabia R5.

Τους πρώτους ακολουθούν μέχρι στιγμής με Mitsubishi Lancer Evo 8 οι Καλούδης- Τοπούζης, οι οποίοι όμως νιώθουν την ανάσα των Αλυγιζάκη – Χατζηδάκη με Mitsubishi Lancer Evo IX.

Οι Αγγλόπουλος- Σαρητσόγλου με Mitsubishi Lancer Evo VI βρίσκονται στην 4η θέση γενικής, αφού οι Καραβασίλης – Καρλίωτης με Honda Civic Type R και Μπρόζος -Βογιαντζής με Citroen ZX Kit Car δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν τη δεύτερη ειδική διαδρομή της πρώτης ημέρας λόγω μηχανικής βλάβης.

Οι Μαυροδής – Καραβασιλικός παλεύουν με το Subaru Impreza στην 5η θέση νιώθοντας την ανάσα των Δήμο -Ντίττορα με Citroen Saxo VTS, οι οποίοι ήρθαν όπως φαίνεται στον αγώνα με αξιώσεις.

Το πλήρωμα του λευκού Renault Cli R3, Βάτσος -Θεοφανίδης, ξεπέρασε τα όποια μικροπροβλήματα στην πρώτη ειδική διαδρομή προσπάθησε στην δεύτερη και εξασφάλισε την 7η θέση γενικής.

Τον δικό τους αγώνα κάνουν οι Κυπραίος- Ιντζόγλου με Peugeot 208 RC2 αφού οι προπορευόμενοι, για 0,27 δευτερόλεπτα μετά την πρώτη ειδική διαδρομή Θεοφανίδης -Μαύρος οδήγησαν το Citroen Saxo VTS ολόκληρο τον Χολομώντα χωρίς ενδοεπικοινωνία πέφτοντας στην 12η θέση.

Με μηχανικό πρόβλημα στο Mitsubishi Lancer Evo10 κινήθηκαν οι Καρπάνος- Καρπάνος, πρόβλημα το οποίο προσπαθούν να διορθώσουν χωρίς όμως να γνωρίζουν αν τελικά το καταφέρουν.

Τη δεκάδα γενικής κλείνουν οι Κουμποτής – Μαυροματίδης οι οποίοι ξεκίνησαν μουδιασμένοι το Λιβάδι -Πετροκέρασα, ξύπνησαν όμως στον Χολομώντα και θα προσπαθήσουν για το καλύτερο.

Τη δεύτερη δεκάδα συμπληρώνουν οι Τσακίρης- Χατζηπαναγιώτου με Citroen C2R2, οι Ευθυμιάδης -Παπανικολάου με Peugeot 106 S16, oι Λάκης -Τριανταφυλλίδης με Seat Ibiza GTi, οι Μπαξεβανάκης – Μπαξεβανάκης με Toyota Yaris, οι Ζάχος -Γαζγάζης και Κίτσος- Παναγόπουλος αμφότεροι με Peugeot 106 S16, οι Καραθάνου -Καραθάνου όπου οδηγός είναι η μοναδική γυναίκα και κόρη του συνοδηγού Αλεξάνδρα με Renault Clio Ragniotti , οι Κούγιας – Κούγιας με Peugeot 206 RC και οι Δουλκερίδης -Παπάζογλου με Nissan Micra K12.

Με μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους τερμάτισαν επιτυχώς την πρώτη ημέρα και οι Μαυροδής -Κυριλλίδης με Toyota Yaris, οι Κούκας – Τούπας με Peugeot 205, οι Ξανθόπουλος -Τσιλιμπόνης με Alfa Romeo Alfasud και τέλος οι Αναστασοβίτης – Aναστασοβίτης με Opel Astra GSi.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Κείμενο- επιμέλεια : συντακτική ομάδα «Πολιτική Χαλκιδική»