Αλλάζει ο καιρός…συννεφιά και πτώση της θερμοκρασίας

  Ο καιρός στην Μακεδονία και τη Θράκη

  Ο καιρός στην Μακεδονία και τη Θράκη για σήμερα θα είναι νεφελώδης με  νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων το βράδυ στα δυτικά.

  Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και στην κεντρική Μακεδονία μέχρι 6 μποφόρ. Το βράδυ στα ανατολικά θα στραφούν σε βορειοανατολικούς με την ίδια ένταση.

  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η θερμοκρασία τοπικά θα έχει μια διαφορά της τάξης των 4 με 5 βαθμών χαμηλότερη.

  Ο καιρός στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής

  Αίθριος θα είναι ο καιρός στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 24 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ.

  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με τοπική συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 21 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

  Για αύριο Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 23 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς δυτικούς ανέμους ως 6 μποφόρ.

  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 19 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

  Ο καιρός στα ορεινά της Χαλκιδικής

  Αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 21 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ.

  Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 16 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

  Για αύριο Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου και σχεδόν θυελλώδεις βορειοδυτικούς ανέμους ως 7 μποφόρ.

  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 15 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

  Για σήμερα και αύριο ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

  Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από τη Θεσσαλονίκη σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 25 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ.

  Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία στους 21 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

  Για αύριο Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, ο καιρός θα είναι αίθριος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ.

  Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία στους 20 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

  Πηγή: ΕΜΥ-ΜΕΤΕΟ

  επιμέλεια/σύνταξη υλικού-συντακτική ομάδα «Χαλκιδική Πολιτική»