Λιακάδες και πρωτοβρόχια για τη βδομάδα που έρχεται…

  Ο καιρός στη Μακεδονία και τη Θράκη

  Ο καιρός στη Μακεδονία και τη Θράκη θα έχει αραιές νεφώσεις που βαθμιαία από τα δυτικά θα αυξηθούν. Από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία και υπάρχει πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων τη νύχτα στη δυτική Μακεδονία.

  Οι Άνεμοι μεταβλητοί θα πνέουν  3 με 4  από το βράδυ στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.

  Η Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 26 και τοπικά 27 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

  ο καιρός στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής

  Καλός καιρός με αραιή συννεφιά προβλέπεται για τις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 23 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοανατολικούς ανέμους έντασης 2 μποφόρ.

  Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αραιές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 18 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

  Για αύριο Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, προβλέπονται αραιές νεφώσεις, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 24 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ.

  Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 21 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

  ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική

  Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για την Ορεινή Χαλκιδική σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους έντασης 2 μποφόρ.

  Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αραιές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 14 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

  Για αύριο Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου , προβλέπεται συννεφιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 22 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους ως 3 μποφόρ.

  Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

  ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

  Καλός καιρός με αραιή συννεφιά προβλέπεται για τη Θεσσαλονίκη σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 25 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους έντασης 3 μποφόρ.

  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 22 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

  Για αύριο Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, ο καιρός θα είναι αρκετά συννεφιασμένος, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 26 βαθμούς Κελσίου και άπνοια.

  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 23 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση της άπνοιας.

  Πηγή: ΕΜΥ-ΜΕΤΕΟ

  επιμέλεια/σύνταξη υλικού-συντακτική ομάδα «Χαλκιδική Πολιτική»