Ο καιρός στη Μακεδονία και τη Θράκη

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στη Δυτική και κεντρική Μακεδονία και από το απόγευμα στις υπόλοιπες περιοχές.

Τα φαινόμενα στη δυτική Μακεδονία και προς το βράδυ στην κεντρική -κυρίως στις δυτικές περιοχές- θα είναι κατά τόπους ισχυρά.

Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι Βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.

Η Θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 10 έως 26 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ο καιρός στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής

Νεφελώδης θα είναι ο καιρός στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 20 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς Ανατολικούς Βόρειο-ανατολικούς  ανέμους ως 4 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες,με μικρή πιθανότητα βροχής, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 17 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από Ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου, προβλέπονται  νεφώσεις με τοπικές καταιγίδες, με την θερμοκρασία να πέφτει και άλλο να αγγίζει και κυμαίνεται από 14 έως 18 βαθμούς Κελσίου και μέτριους ασθενείς Βόρειο-ανατολικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αραιή συννεφιά, με τοπικές βροχές με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική

Νεφελώδης με κατά τόπους παροδικές  ισχυρές βροχοπτώσεις  θα είναι ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με νεφελώδη καιρό, με την θερμοκρασία στους 14 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από βορειοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 1 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου, προβλέπονται καταιγίδες με  νεφώσεις και αραιές βροχοπτώσεις  με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 18 βαθμούς Κελσίου και μέτριους-ασθενείς νοτιοανατολικούς ανέμους ως 4 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με σποραδική συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι1 μποφόρ.

ο καιρός στη Θεσσαλονίκη 

Νεφελώδης θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 22 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία στους 21 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 1 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου, προβλέπονται συνεχείς βροχοπτώσεις  καθ΄ όλη την μέρα με αραιή συννεφιά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς Βόρειους και νότιους ανέμους έντασης 3 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με βροχές αραιές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 21 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Πηγή: ΕΜΥ-ΜΕΤΕΟ

επιμέλεια/σύνταξη υλικού-συντακτική ομάδα «Χαλκιδική Πολιτική»