Φθινοπωρινό σκηνικό…παίζει με τον ήλιο

  Ο καιρός στη Μακεδονία και τη Θράκη

  Ο καιρός στη Μακεδονία και τη Θράκη θα έχει νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα ανατολικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές.Οι άνεμοι  θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 16 έως 23 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

  ο καιρός στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής

  Βροχερός και Νεφελώδης θα είναι ο καιρός στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς έως μέτριους Νοτιανατολικούς ανέμους ως 4 μποφόρ.

  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 15 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

  Για αύριο Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου, προβλέπονται νεφώσεις και βροχές, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 17 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς έως μέτριους βορειο-ανατολικούς ανέμους έντασης έως και 4 μποφόρ.

  Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με πτώση της θερμοκρασίας που θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρειο-ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

   

  ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική

   

  Αίθριος με αραιές νεφώσεις θα είναι ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 23 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ.

  Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με βροχερή διάθεση, με την θερμοκρασία στους 19 βαθμούς Κελσίου και τους ανέμους να πνέουν  από βορειοανατολική διεύθυνση ασθενείς έως μέτριοι 4 Μποφόρ.

  Για αύριο Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου, ο καιρός προβλέπεται πάλι βροχερός με νεφώσεις, με την θερμοκρασία να ανεβαίνει και να κυμαίνεται από 17 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς  νοτιοανατολικούς ανέμους 5 έως και  6 μποφόρ.

  Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με σποραδική συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 17 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

  ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

  Αραιή συννεφιά με πιθανότητα βροχής θα έχουμε σήμερα στη πόλη της Θεσσαλονίκη και τη γύρω περιοχή , με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 26 βαθμούς Κελσίου και μέτριους έως και ασθενείς νότιους και νοτιοανατολικούς  ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ.

  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με την θερμοκρασία στους 24 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από Νότια  διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ η ελάχιστη.

  Για αύριο Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου, προβλέπεται αραιή συννεφιά με πιθανότητα  βροχής, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 20  βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους έντασης 3 μποφόρ.

  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αραιές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 18 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων έως και 1 μποφόρ.

  Πηγή: ΕΜΥ-ΜΕΤΕΟ

  φώτο αρχείου

  επιμέλεια/σύνταξη υλικού-συντακτική ομάδα «Χαλκιδική Πολιτική»