Στο Δήμο Κασσάνδρας έχει ξεκινήσει το έργο του καθαρισμού της περιοχής “Μόλα καλύβα” και όχι μόνο, όπου εκδηλώθηκε η φωτιά της περασμένης εβδομάδας.

Τα συνεργεία του Δήμου δουλεύουν από τις πρώτες πρωινές ώρες προκειμένου στο συντομότερο δυνατό διάστημα, να γίνει ο  καθαρισμός στα πρανά και τα ρείθρα των δρόμων   από τα κλαδιά και όλα τα φερτά υλικά της  φωτιάς.

Το έργο των συνεργείων θα πρέπει να αναφερθεί ότι δυσκολεύει η συσσωρευμένη άμμος στα πρανά των δρόμων λίγο πριν από τις καμένες περιοχές από τις τελευταίες βροχές.

Εδώ επίσης θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η παρουσία της πυροσβεστικής είναι συνεχής ακόμη και σήμερα.

Την ίδια ώρα ο Δήμος Κασσάνδρας με ανακοίνωση του -που ήδη έχει δημοσιευθεί- καλεί τους πληγέντες προκειμένου να καταγραφούν οι ζημιές και να προχωρήσει ο Δήμος σε όποια διαδικασία προβλέπεται…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ
ΣΤΙΣ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Aπό το Δήμο Κασσάνδρας ανακοινώνεται, ότι όσοι επλήγησαν από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017 στο Δήμο Κασσάνδρας και συγκεκριμένα στις Τ/Κ Κασσανδρινού, Τ/Κ Καλάνδρας και Οικισμό Μόλα Καλύβα, καλούνται να καταθέσουν σχετική αίτηση για τις ζημίες που έχουν υποστεί

α) για κατοικίες και επιχειρήσεις : Τεχνική Υπηρεσία Δήμου Κασσάνδρας
Τηλ. Επικ.: 2374350112
Πληρ.: κ. Αντώνης Ζγούρος

β)για καλλιέργειες: Ανταποκρίτρια ΟΓΑ-ΕΛΓΑ
Τηλ. Επικ.: 2374350128
Πληρ.: κα Μαρία Ζάχου
(Για Τ/Κ Κασσανδρινού & Οικ.Μόλα Καλύβα)
Ανταποκρίτρια ΟΓΑ-ΕΛΓΑ
Τηλ. Επικ.: 2374350305
Πληρ.: κα Χρυσάφω Μόσχου
(Για Τ/Κ Καλάνδρας)

επιμέλεια/σύνταξη υλικού-συντακτική ομάδα «Χαλκιδική Πολιτική»