Φθινοπωρινού καιρού συνέχεια…

  Ο καιρός στη Μακεδονία, Θράκη

  Φθινοπωρινός θα είναι και σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή ,28 και 29 του Σεπτέμβρη ο καιρός, καθώς στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και τα βόρεια της χώρας θα σημειωθούν νεφώσεις που θα φέρουν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.
  Οι άνεμοι θα πνέουν Βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά 6 τοπικά 7 μποφόρ.
  Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

  Ο καιρός στις παραλίες και τις θάλασσες της Χαλκιδικής…

  Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός στις παραλίες και τις θάλασσες της Χαλκιδικής σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 20 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοανατολικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ.

  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

  Για αύριο Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου , προβλέπεται συννεφιά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 18 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βόρειους ανέμους ως 6 μποφόρ.

  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 17 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

  Ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική…

  Συννεφιά προβλέπεται για τον καιρό στην Ορεινή Χαλκιδική σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 17 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους έντασης 2 μποφόρ.

  Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βορειοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

  Για αύριο Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, προβλέπεται συννεφιά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 3 μποφόρ.

  Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

  ο καιρός στη Θεσσαλονίκη…

   

  Βροχερός νεφώσεις παροδικά αυξημένες και  τοπικές βροχές θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου και μέτριους έως ισχυρούς νοτιοανατολικούς ανέμους έντασης 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ..

  Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με τοπική συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 18 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

  Για αύριο Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, ο καιρός παραμένει νεφελώδης, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς Βόρειο-δυτικούς και ανατολικούς   ανέμους ως 3 μποφόρ.

  Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 17 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια διεύθυνση που μπορεί να φτάσει έως την άπνοια..

  Πηγή: ΕΜΥ-ΜΕΤΕΟ

  φώτο αρχείου

  επιμέλεια/σύνταξη υλικού-συντακτική ομάδα «Χαλκιδική Πολιτική»