Ο καιρός στη Μακεδονία, Θράκη

Φθινοπωρινός θα είναι και σήμερα Σάββατο 30 του Σεπτέμβρη ο καιρός, καθώς στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και τα βόρεια της χώρας θα σημειωθούν νεφώσεις που θα φέρουν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.
Οι άνεμοι θα πνέουν Βορειοδυτικοί 2 με 5 και στα ανατολικά 5 τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός στις παραλίες και τις θάλασσες της Χαλκιδικής…

Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός στις παραλίες και τις θάλασσες της Χαλκιδικής σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βορειοανατολικούς έως θυελλώδης έντασης 5 έως 7 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με συννεφιά και βροχή , με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Για αύριο Κυριακή 1 Οκτωβρίου , προβλέπεται η μέρα νεφελώδης , με την θερμοκρασία να κάνει νέα πτώση και να κυμαίνεται από 13 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς έως θυελλώδεις βόρειους ανέμους ως 6 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική…

Συννεφιά προβλέπεται για τον καιρό στην Ορεινή Χαλκιδική σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους έντασης 2 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βορειοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Κυριακή 1 Οκτωβρίου , προβλέπεται συννεφιά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 3 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ο καιρός στη Θεσσαλονίκη…

Νεφελώδης και βροχερός με νεφώσεις παροδικά αυξημένες και τοπικές βροχές θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 21 βαθμούς Κελσίου και μέτριους έως ισχυρούς Βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 2 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ..

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με τοπική συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 18 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Για αύριο Κυριακή 1 Οκτωβρίου , ο καιρός παραμένει νεφελώδης, με την θερμοκρασία να πέφτει ακόμη περισσότερο και να κυμαίνεται από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς έως και μέτριους Βόρειο-ανατολικούς και ανατολικούς ανέμους ως 3 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με συννεφιασμένο ουρανό και μπορεί να βρέξει, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 16 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από ανατολική διεύθυνση που μπορεί να φτάσει έως και την άπνοια..

Πηγή: ΕΜΥ-ΜΕΤΕΟ

φώτο αρχείου

επιμέλεια/σύνταξη υλικού-συντακτική ομάδα «Χαλκιδική Πολιτική»