Καιρό με καταιγίδες, Ισχυρούς άνεμους βροχοπτώσεις το Σαββατοκύριακο

  Ο καιρός στις παραλίες και τις θάλασσες της Χαλκιδικής…

  Ισχυρές βροχοπτώσεις και πιθανή καταιγίδα θα έχουμε σήμερα και αύριο στις παραλίες και τις θάλασσες της Χαλκιδικής σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βορειοδυτικούς έως θυελλώδης ανέμους έντασης 5 έως 7 μποφόρ.
  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.
  Για αύριο Κυριακή 8 Οκτώβρη, προβλέπεται η μέρα νεφελώδης , με την θερμοκρασία να κάνει νέα πτώση και να κυμαίνεται από 13 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς έως θυελλώδεις βόρειους ανέμους ως 6 μποφόρ.
  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

  Ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική…

  Έντονα καιρικά φαινόμενα με βροχοπτώσεις και πιθανές καταιγίδες θα έχουμε ολο το Σαββατοκύριακο στην Ορεινή Χαλκιδική, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 17 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους έντασης 2 μποφόρ.
  Τις απογευματινές και βραδινές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βορειοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.
  Για αύριο Κυριακή 8 Οκτώβρη, τα φαινόμενα θα είναι έντονα με βροχοπτώσεις και πιθανές καταιγίδες, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 3 μποφόρ.
  Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με την θερμοκρασία στους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

  ο καιρός στη Θεσσαλονίκη…

  Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται άστατος με ισχυρούς ανέμους και πιθανές βροχοπτώσεις παροδικά αυξημένες, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ανέμους ισχυρούς έως θυελλώδεις Βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 4 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 9 μποφόρ..

  Τις απογευματινές και βραδινές ώρες ο καιρός θα συνεχίσει να είναι άστατος , με ισχυρούς ανέμους βροχοπτώσεις και το θερμόμετρο να φτάνει τους 14 βαθμούς Κελσίου .
  Για αύριο Κυριακή 8 Οκτώβρη, ο καιρός παραμένει νεφελώδης, με την θερμοκρασία να πέφτει ακόμη περισσότερο και να κυμαίνεται από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς έως και μέτριους Βόρειο-ανατολικούς και ανατολικούς ανέμους ως 3 μποφόρ.
  Τις απογευματινές και βραδινές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με συννεφιασμένο ουρανό και πιθανές βροχοπτώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 16 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από ανατολική διεύθυνση που μπορεί να φτάσει έως και την άπνοια.

  Πηγή: ΕΜΥ-ΜΕΤΕΟ
  φώτο αρχείου

  επιμέλεια/σύνταξη υλικού-συντακτική ομάδα «Χαλκιδική Πολιτική»