Μιχάλης Σουνάς

Το Χαλκιδική Πολιτική, από το ξεκίνημα του, έβαλε ως στόχο την σφαιρικότερη και πληρέστερη ενημέρωση των αναγνωστών του, σχετικά με όλα όσο συμβαίνουν στην Χαλκιδική, και όχι μόνο.

Κάνοντας ένα βήμα ακόμα προς αυτό το στόχο, η συντακτική ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει το καινούργιο της μέλος, Μιχάλη Σουνά.

Ο Μιχάλης θα αναλάβει την κάλυψη των αθλητικών δρώμενων της Χαλκιδικής αλλά και θα μας μεταφέρει αθλητικά νέα από όλη την Ελλάδα και τον Κόσμο. Με την εμπειρία του στο χώρο, θα μας ενημερώνει για την αγωνιστική δράση της Χαλκιδικής, μεταδίδοντας μας τον παλμό των γηπέδων αλλά και τα παραλειπόμενα των αγώνων.

Είμαστε σίγουροι ότι το κοινό του Χαλκιδική Πολιτική θα αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια.

Σύντομο βιογραφικό:

ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΟΥΝΑΣ

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013.

Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες “Αθλητικά Νέα των Συντακτών” και την “Arena Press” αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr.

Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή “Στα δίχτυα της Χαλκιδικής” στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού.

Η αγάπη του για τον αθλητισμό και κυρίως τον ερασιτεχνικό, τον οδήγησαν στην προσπάθεια έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης περισσότερο για το φίλαθλο κόσμο της Χαλκιδικής που είναι και η καταγωγή του.

Πλέον, ξεκινάει μια νέα συνεργασία ενημέρωσης στο www.xalkidikipolitiki.gr!