Η Ε.Ε.Ν.Ν. ο «Σίθων» σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο Μεταμόρφωσης διοργανώνουν  τον 12ο Αγώνα Ψυχής Νικήτη, απόστασης 5km.

Ο αγώνας αυτός έγινε για πρώτη φορά ανεπίσημα την Δευτέρα 17 Ιουλίου 2006 από 5 κολυμβητές, την ημέρα της τελετής έναρξης του 36ου Διεθνούς διάπλου του Τορωναίου κόλπου. Αφιερώθηκε στη μνήμη του Μιχάλη Γεωργακούδα, αντιπροέδρου της Ε.Ε.Ν.Ν.ο
«Σίθων» το 2004 και 2005.Ο Μιχάλης άφησε την τελευταία του πνοή, ξημερώματα της 30ης Οκτωβρίου 2005 στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών.

Για τον λόγο αυτό ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 11:00π.μ στην παραλία της Νικήτης.

H αγάπη του για τους αθλητές του Διάπλου του Τορωναίου αλλά και για τον ίδιο τον αγώνα ώθησε τα μέλη του Δ.Σ. να κάνουν αυτό το νέο ξεκίνημα.

Ελάτε λοιπόν να ενώσουμε αυτά τα δύο χωριά της Χαλκιδικής με την αγάπη μας για τη θάλασσα, και το κολύμπι. Όλοι μαζί ας κάνουμε μια ακόμη προσπάθεια διάδοσης του πραγματικού αθλητικού ιδεώδους μακριά από τις σκοπιμότητες του πρωταθλητισμού, έτσι όπως μας το κληροδότησαν οι αρχαίοι πρόγονοί μας.
Οι αιτήσεις θα πρέπει να σταλούν έως 02/11/2017 και ώρα 12.00 π.μ. στο εξής e- mail: toronaiosdiaplous@gmail.com με θέμα: «12ος ΑΓΩΝΑΣ ΨΥΧΗΣ».
Οι κολυμβητές που θα συμμετάσχουν στον 12ο Αγώνα ψυχής θα πρέπει να προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση .

Με τιμή
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΊΟΥ ΙΩΑΚΕΊΜ

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΟΥΝΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

E.E.N.N. O ΣΙΘΩΝ