Αίθριος καιρός…με υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή…

  Ο καιρός στις παραλίες και τις θάλασσες της Χαλκιδικής…

  Αίθριος καιρός με αραιή συννεφιά προβλέπεται για τις παραλίες και τις θάλασσες της Χαλκιδικής σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 22 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς Βορειοανατολικούς  ανέμους έντασης 2 μποφόρ.

  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία στους 16 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

  Για αύριο Τρίτη 17 Οκτωβρίου, προβλέπεται καλός καιρός με αραιή συννεφιά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 22 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσουν τα 2 μποφόρ.

  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με σποραδική συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 16 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

  Ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική…

  Καλός καιρός με αραιή συννεφιά προβλέπεται για την Ορεινή Χαλκιδική σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου και άπνοια.

  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με καθαρό ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από Νότιο-Ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

  Για αύριο Τρίτη 17 Οκτωβρίου, προβλέπεται καλός καιρός με αραιή συννεφιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειανατολικούς ανέμους έντασης 2 μποφόρ.

  Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με σποραδική συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

  Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη…

  Αίθριος θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 25 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς Νοτιοανατολικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ.

  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 20  βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

  Για αύριο Τρίτη 17 Οκτωβρίου, προβλέπεται καλός καιρός με αραιή συννεφιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 24 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανατολικούς και νοτιοδυτικούς ανέμους ως 2 μποφόρ.

  Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αραιή συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 18  βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

   

  Πηγή: ΕΜΥ-ΜΕΤΕΟ

  φώτο αρχείου

  επιμέλεια/σύνταξη υλικού-συντακτική ομάδα «Χαλκιδική Πολιτική»