Συνεχίζονται και σήμερα στη Μακεδονία και τη Θράκη οι  νεφώσεις που θα είναι παροδικά αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές με σταδιακή εξασθένηση. από το απόγευμα και από τα δυτικά.
Οι άνεμοι πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ και σταδιακά θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς τοπικά 7 μποφόρ και πιθανώς στην κεντρική Μακεδονία 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου. στα δυτικά η μέγιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός στις παραλίες και τις θάλασσες της Χαλκιδικής…

Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από τις παραλίες και τις θάλασσες της Χαλκιδικής… και για σήμερα Τρίτη , με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους ως 3 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική…

Συνεχίζεται βροχερός  ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική… και για σήμερα Τρίτη, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου και άπνοια.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 7 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ο καιρός στη Θεσσαλονίκη…

Ασθενείς βροχοπτώσεις και για τη Θεσσαλονίκη σήμερα Τρίτη , με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα εκδηλωθεί ελαφριά επιδείνωση, με βροχή και πιθανότητα καταιγίδας, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ

Πηγή: EMY-METEO-