Από την Κινητή Αστυνομική Μονάδα Χαλκιδικής έχουν προγραμματιστεί και θα γίνονται κάθε  Τετάρτη στις 6 το απόγευμα στις Κοινότητες του Δήμου Σιθωνιας ενημερωτικές συναντήσεις με τους πολίτες και κυρίως με τους ηλικιωμένους για την καλύτερη προστασία τους από παραβατικές δραστηριότητες επιτήδειων…

Οι Ενημερωτικές συναντήσεις στις Κοινότητες του Δήμου Σιθωνίας διοργανώνονται από τη Κινητή Αστυνομική Μονάδα Χαλκιδικής σε συνεργασία με το Δήμο Σιθωνίας κάθε Τετάρτη στις 6 το απόγευμα στις Κοινότητες σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Ν Ο Ε Μ Β Ρ Ι Ο Σ

ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΣΥΚΙΑ 18.00
ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΝΙΚΗΤΗ18.00
ΤΕΤΑΡΤΗ 15 Ν.ΜΑΡΜΑΡΑΣ 18.00
ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 18.00
ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΣΑΡΤΗ 18.00

Δ Ε Κ Ε Μ Β Ρ Ι Ο Σ

ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙ 18:00

Συμβουλές ασφάλειας για υπερήλικες

ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Μην ανοίγετε την πόρτα σας σε άγνωστα άτομα.

Ασφαλίστε καλά το σπίτι σας ιδίως όταν κοιμάστε ή όταν πρόκειται να απουσιάσετε.

Μην τοποθετείτε τα χρήματά σας σε τσέπες του παντελονιού ή εξωτερικές των ενδυμάτων σας όταν είστε σε χώρους με συνωστιμό ή χρησιμοποιείτε τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Επίσης κρατήστε την τσάντα μπροστά σας και φροντίστε να είναι κλειστή.

Μην πείθεστε εύκολα με άγνωστα άτομα που σας πλησιάζουν είτε με το πρόσχημα ευκαιριακών αγορών, είτε ως γνωστοί συγγενών σας, προφασιζόμενοι την εξόφληση χρέους, ασφαλιστήριων συμβολαίων, ηλεκτρικών συσκευών, ανταλλακτικών αυτοκινήτων κ.λ.π., για λογαριασμό των συγγενικών σας προσώπων.
Μην επιτρέπετε να σας προσεγγίζουν άτομα την ώρα που πραγματοποιείται συναλλαγές σε ΑΤΜ. Επίσης, μην δίνετε πληροφορίες για τον αριθμό ΡΙΝ ή για το λογαριασμό σας.
Έχετε πρόχειρα τα τηλέφωνα με τα οποία θα πρέπει να επικοινωνήσετε σε περίπτωση ανάγκης (Αστυνομία, Πυροσβεστική, στενοί συγγενείς κ.α.).