Συνεφιασμένος και βροχερός για σήμερα ο καιρός…

  Ο καιρός στις παραλίες και τις θάλασσες της Χαλκιδικής…

  Συννεφιασμένος με παροδικές βροχές θα είναι ο ουρανός πάνω από τις παραλίες και τις θάλασσες της Χαλκιδικής για σήμερα Τετάρτη , με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς έως μέτριους βόρειο δυτικούς ανέμους ως 5 μποφόρ.

  Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 20 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

  Ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική…

  Βροχερός θα είναι ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική για σήμερα Τετάρτη, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 16 βαθμούς Κελσίου και άπνοια.

  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

  ο καιρός στη Θεσσαλονίκη…

  Συνεφιασμένος καιρός  προβλέπεται για τη Θεσσαλονίκη Τετάρτη, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ.

  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα εκδηλωθεί ελαφριά επιδείνωση, με βροχή και πιθανότητα καταιγίδας, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 16 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ

  Πηγή: EMY-METEO