Οι κιτρινόμαυροι βρέθηκαν στη δυσάρεστη θέση να αποχαιρετήσουν τρεις παίκτες που ήταν σημαντικά γρανάζια της ομάδας (Σμυρλής, Σπαχής, Αναθασιάδης). Ωστόσο, όπως αναφέρει και η ανακοίνωσή τους κανείς δεν είναι αναντικατάστατος, κανείς δεν μένει με το ζόρι.

Μάλιστα, η διοίκηση του Άρη έχει κάνει τις κινήσεις να καλύψει τα κενά που έχουν δημιουργηθεί και τις επόμενες ώρες αναμένονται προσθήκες.

Η ανακοίνωση:

Με αφορμή την αποχώρηση τριών παιχτών από την ομάδα μας, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας και όχι μόνο ότι έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες να αντικατασταθούν επάξια. Μάλλον μερικοί δεν έχουν καταλάβει σε ποια ομάδα είναι.

Κανέναν δεν κρατάμε με το ζόρι, κανένας δεν είναι αναντικατάστατος, κανένας δεν έχει δεδομένη τη θέση του στη βασική ενδεκάδα.

Έχουμε ένα από τα καλύτερα ρόστερ της κατηγορίας, υπάρχει μια υγιής διοίκηση και εγκαταστάσεις που θα ζήλευαν ακόμη και επαγγελματικές ομάδες.

Να ευχηθούμε και στους τρεις πρώην παίχτες μας, κάθε επιτυχία στους στόχους που έχουν βάλει και μακριά από τραυματισμούς.

Mε εκτίμηση ο πρόεδρος και το Δ/Σ του Άρη Κασσάνδρειας..
Υ.Σ σύντομα ανακοινώσεις για του νέους παίχτες.