Αίθριος…με αραιές νεφώσεις θα είναι ο καιρός…

  Ο καιρός στις παραλίες και τις θάλασσες της Χαλκιδικής…

  Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για τις παραλίες και τις θάλασσες της Χαλκιδικής σήμερα  Παρασκευή, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 18 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ.

  Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με τοπική συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 14 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

  Ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική…

  Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική σήμερα  Παρασκευή, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου και άπνοια.

  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με περιορισμένη ορατότητα, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 11 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση της άπνοιας.

  Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη…

  Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για τη Θεσσαλονίκη σήμερα  Παρασκευή, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου και άπνοια.

  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αραιή συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 17 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση της άπνοιας.

  Πηγή: ΕΜΥ-ΜΕΤΕΟ