Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τη ΔΕΘ-Helexpo, η οποία έχει υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας με τον εκθεσιακό οργανισμό της Ρώμης, θα συμμετάσχει στην έκθεση «Mercato Mediterraneo» (Μεσογειακή Αγορά) που θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως τις 26 Νοεμβρίου 2017 στο Εκθεσιακό Κέντρο της Ρώμης (Fiera di Roma), στην Ιταλία.


Η έκθεση αφορά στη μεσογειακή διατροφή και θα φιλοξενήσει συμμετοχές από όλη τη Μεσόγειο. Σκοπός της συμμετοχής της Περιφέρειας είναι η επιπρόσθετη αναγνωρισιμότητα και η ανάδειξη των αγροτικών τοπικών ποιοτικών προϊόντων της και η ενίσχυση της εξωστρέφειας και διεύρυνσης των δραστηριοτήτων των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον αγροδιατροφικό τομέα.
Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις αγροδιατροφικού χαρακτήρα που επιθυμούν να προβάλλουν τα προϊόντα τους μέσα από το περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή, συμπληρώνοντας το συνημμένο Έντυπο Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.
Οι αιτήσεις συμμετοχής των επιχειρήσεων θα πρέπει να αποστέλλονται συμπληρωμένες στα e-mail: g.karali@pkm.gov.gr ή dao@pkm.gov.gr ή στο fax 2313330044, όχι αργότερα από την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017.
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση για την πρωτοβουλία της Περιφέρειας καθώς και για άλλες δράσεις εξωστρέφειας και υποστήριξης του Τμήματος Προβολής Αγροτικών Προϊόντων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2313330350 κ. Γλυκερία Καραλή, 2313330429 κ. Κωνσταντίνα Ευγενίου και 2313330428 κ. Γεώργιος Φανέλης.