Αίθριος…θα είναι ο καιρός σήμερα Κυριακή…

  Ο καιρός στις παραλίες και τις θάλασσες της Χαλκιδικής…

  Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για τις παραλίες και τις θάλασσες της Χαλκιδικής σήμερα Κυριακή με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς  βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ.

  Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με τοπική συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 10 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

  Ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική…

  Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική σήμερα Κυριακή, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 6 έως 12 βαθμούς Κελσίου και  ισχυρούς  βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ..

  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με περιορισμένη ορατότητα, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 6 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ισχυρών  βορειοδυτικών ανέμων .

  Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη…

  Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για τη Θεσσαλονίκη σήμερα Κυριακή, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ..

  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αραιή συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 13 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ασθενών  βορειοδυτικών ανέμων .

  Πηγή: ΕΜΥ-ΜΕΤΕΟ