Ο καιρός στις παραλίες και τις θάλασσες της Χαλκιδικής…

Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για τις παραλίες και τις θάλασσες της Χαλκιδικής σήμερα Δευτέρα με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου και μέτριους  βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με τοπική συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 10 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3μποφόρ.

Ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική…

Ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική θα είναι για σήμερα Δευτέρα νεφελώδης , με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 7 έως 12 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ..

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με περιορισμένη ορατότητα, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 7 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ισχυρών βορειοδυτικών ανέμων .

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη…

Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για τη Θεσσαλονίκη σήμερα Δευτέρα, με μικρή άνοδο της  θερμοκρασίας  που  θα κυμανθεί  από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου και μέτριους  βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ..

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αραιή συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 12 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ασθενών βορειοδυτικών ανέμων που θα πνέουν έως 3 μποφόρ το ανώτερο .

Πηγή: ΕΜΥ-ΜΕΤΕΟ