Πολύγυρος:«Ο Καζαντζάκης, ο Ζορμπάς και η Χαλκιδική»

  «Ο Καζαντζάκης, ο Ζορμπάς και η Χαλκιδική» είναι ο τίτλος της εκδήλωσης που οργανώνουν ο Δήμος Πολυγύρου και το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου, «Αριστοτέλης», η Δ/νση Α΄/θμιας Εκ/σης Ν. Χαλκιδικής, η Διεθνής Εταιρεία Φίλων Ν. Καζαντζάκη και ο Σύλλογος Κρητών Χαλκιδικής «Ν. Καζαντζάκης», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του «Έτους Καζαντζάκη», σήμερα  Παρασκευή 3 Νοέμβριου 2017, στις 19:00, στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου.
  Χαιρετισμούς θα απευθύνουν οι: Νίκος Παπαδάκης, Πρόεδρος Συλλόγου Κρητών Χαλκιδικής «Νίκος Καζαντζάκης», Ευτυχία Παπανικολάου, Δ/τρια Α΄/θμιας Εκ/σης Ν. Χαλκιδικής, Ιφιγένεια Κυριάκου, Πρόεδρος του Μορφωτικού – Πολιτιστικού – Αθλητικού και Κοινωνικού Νομικού Προσώπου του Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης».


  Η Πρόεδρος Ελληνικού Τμήματος Διεθνούς Εταιρείας Φίλων Ν. Καζαντζάκη, Γιούλη Ιεραπετριτάκη, θα μιλήσει με θέμα «Ο Καζαντζάκης, ο Ζορμπάς και η Χαλκιδική». Ο Γιώργος Ζωγραφάκης, εκπαιδευτικός – συγγραφέας θα μιλήσει με θέμα «Ο Νίκος Καζαντζάκης στο Άγιον – Όρος» ενώ το θέμα που θα αναπτύξει η Σταυρούλα Καλπακίδου, Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Α΄/θμιας Εκ/σης Ν. Χαλκιδικής είναι «Ο Νίκος Καζαντζάκης στα προγράμματα σχολικών Δραστηριοτήτων»
  Συμμετέχουν ακόμα:
  Μίλτος Μαρέτας, ηθοποιός
  Μένη Χριστολιάκου, ηθοποιός
  Δημήτρης Μακρής, λύρα
  Λευτέρης Στεργιανόπουλος, λαούτο
  Χορευτικός Όμιλος Πολυγύρου
  Τμήμα χορού του Συλλόγου Κρητών
  Την εκδήλωση συντονίζει η Γραμματέας Δ.Σ Διεθνούς Εταιρείας Φίλων Ν. Καζαντζάκη, Ιφιγένεια Παραστατίδου.
  Η είσοδος είναι ελεύθερη.