Αίθριος, με αραιές νεφώσεις …ο καιρός και σήμερα Τετάρτη…

  Ο καιρός στις παραλίες και τις θάλασσες της Χαλκιδικής…

  Για σήμερα Τετάρτη ο καιρός προβλέπεται νεφελώδης για τις παραλίες και τις θάλασσες της Χαλκιδικής με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 7 έως 11 βαθμούς Κελσίου, με μέτριους Νοτιοανατολικούς ανέμους που θα φτάσουν έως και τα 3 μποφόρ.

  Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με τοπική συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 9 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από Ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

  Ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική…

  Ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική θα είναι για σήμερα Τετάρτη νεφελώδης , με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 5 έως 11 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα κυμανθεί από 1-2 μποφόρ.

  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με περιορισμένη ορατότητα, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 5 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των μέτριων ανατολικών  ανέμων .

  Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη…

  Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για τη Θεσσαλονίκη σήμερα Τετάρτη, με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας που θα κυμανθεί από 7 έως 11 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς  βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ..

  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αραιή συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 7 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ασθενών νοτειοδυτικών ανέμων που θα πνέουν έως 3 μποφόρ το ανώτερο .

  Πηγή: ΕΜΥ-ΜΕΤΕΟ