Αίθριος καιρός…με ήπιες θερμοκρασίες για την εποχή…

  Ο καιρός στις παραλίες και τις θάλασσες της Χαλκιδικής …

  Αίθριος με ηλιοφάνεια θα είναι ο καιρός στις παραλίες και τις θάλασσες της Χαλκιδικής σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 7 έως 15  βαθμούς Κελσίου και τους ανέμους να πνέουν  ασθενείς από 2 Μποφόρ έως και άπνοια.

  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας  δεν περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 10 βαθμούς Κελσίου και σταδιακή ελάττωση  των ανέμων, από Βορειοδυτική και δυτική διεύθυνση έντασης μέχρι 2 μποφόρ η οποία θα καταλήξει σε άπνοια.

  Ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική…

  Αίθριος θα είναι ο καιρός και στην Ορεινή Χαλκιδική σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 4 έως 13 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειο και δυτικούς ανέμους έντασης έως και 2 μποφόρ.

  Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα φτάσει -το κατώτερο- τους 6 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

  Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη…

  Αίθριος θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους βόρειους, Δυτικούς και Νότιους οι οποίοι θα πνέουν από πλήρη άπνοια έως και 2 μποφόρ το απόγευμα .

  Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες δεν περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού,  με την θερμοκρασία στους 12 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

   

  Πηγή: ΕΜΥ-ΜΕΤΕΟ

  φώτο αρχείου

  επιμέλεια/σύνταξη υλικού-συντακτική ομάδα «Χαλκιδική Πολιτική»