Αίθριος, με αραιές νεφώσεις …ο καιρός σήμερα Παρασκευή…

  Ο καιρός στις παραλίες και τις θάλασσες της Χαλκιδικής…

  Για σήμερα Παρασκευή ο καιρός προβλέπεται νεφελώδης για τις παραλίες και τις θάλασσες της Χαλκιδικής με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 8 έως 11 βαθμούς Κελσίου, με ασθενείς δυτικούς ανέμους που θα φτάσουν έως και το 1 μποφόρ.

  Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με τοπική συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 8 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και πολύ ασθενή  ένταση μέχρι 1 μποφόρ.

  Ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική…

  Ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική θα είναι για σήμερα Παρασκευή νεφελώδης , με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ.

  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με περιορισμένη ορατότητα, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 3 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ισχυρών βορειοδυτικών ανέμων .

  Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη…

  Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για τη Θεσσαλονίκη σήμερα Τρίτη, με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας που θα κυμανθεί από 11 έως 16  βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειο και  Ανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ..

  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αραιή συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 11 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ασθενών βόρειων ανέμων που θα πνέουν έως 3 μποφόρ το ανώτερο .

  Πηγή: ΕΜΥ-ΜΕΤΕΟ