Συνεφιασμένος και βροχερός για σήμερα ο καιρός…

  Ο καιρός στις παραλίες και τις θάλασσες της Χαλκιδικής…

  Συννεφιασμένος με παροδικές βροχές θα είναι ο ουρανός πάνω από τις παραλίες και τις θάλασσες της Χαλκιδικής για σήμερα Τετάρτη , με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 14 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς έως μέτριους βόρειο Ανατολικούς  ανέμους ως 4 μποφόρ.

  Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από Ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

  Ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική…

  Βροχερός θα είναι ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική για σήμερα Σάββατο, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως 12 βαθμούς Κελσίου και ανέμους που θα πνέουν Βόρειοι και Ανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι από 1 έως και 3 Μποφόρ

  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 9 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από Βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

  ο καιρός στη Θεσσαλονίκη…

  Συνεφιασμένος καιρός προβλέπεται για τη Θεσσαλονίκη σήμερα Σάββατο, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ.

  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα εκδηλωθεί ελαφριά επιδείνωση, με βροχή και πιθανότητα καταιγίδας, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από Νοτιοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ

  Πηγή: EMY-METEO