Συνεφιασμένος και βροχερός για σήμερα Κυριακή ο καιρός…

  Ο καιρός στις παραλίες και τις θάλασσες της Χαλκιδικής…

  Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από τις παραλίες και τις θάλασσες της Χαλκιδικής σήμερα Κυριακή, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 15 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με καθαρό ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 10 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

  Ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική…

  Με αρκετές νεφώσεις θα είναι ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 8 έως 11 βαθμούς Κελσίου και άπνοια.

  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με περιορισμένη ορατότητα, με την θερμοκρασία στους 6 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση της άπνοιας

  ο καιρός στη Θεσσαλονίκη…

  Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από τη Θεσσαλονίκη , με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου και άπνοια.

  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με καθαρό ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

  Πηγή: EMY-METEO