Στην εκδοχή της αυτοκτονίας, όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία, οδηγούνται οι αρχές αναφορικά με την αλυσοδεμένη σορό χθες το απόγευμα κάτω από τη γέφυρα της Νέας Ποτίδαιας Χαλκιδικής.
Μετά την ιατροδικαστική εξέταση αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια, καθώς η σορός δεν έφερε τραύματα, ενώ διαπιστώθηκε ότι το σημάδι στο πίσω αριστερό μέρος του κεφαλιού, δεν ήταν τραύμα, όπως αρχικά εκτιμήθηκε, αλλά προϊόν αλλοίωσης, λόγω της σήψης.
Ο άντρας ηλικίας περίπου 50-55 χρόνων, τύλιξε το σώμα του με χοντρές αλυσίδες και τοποθέτησε τέσσερα βαρίδια στη μέση του, πριν πέσει στο νερό. “Ήταν αποφασισμένος για την αυτοχειρία”, δήλωσε η ιατροδικαστής Ελένη Ζαγγελίδου, προσδιορίζοντας το θάνατο σε τουλάχιστον 4 ημέρες πριν την ανεύρεση της σορού.

Οι αρχές έκαναν λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων για να οδηγηθούν στην ταυτότητα του νεκρού και ερευνούν την εξαφάνιση ενός άντρας ηλικίας 51 χρόνων την περασμένη Πέμπτη από την περιοχή Χαριλάου, καθώς πολλά στοιχεία ταιριάζουν με την σορό που βρέθηκε, όπως το ύψος που είναι γύρω στο 1.84 μ., τα γκρίζα μαλλιά και τα ρούχα.
Το πτώμα εντόπισε χθες το απόγευμα ένας διερχόμενος οδηγός από παράπλευρη οδό της Νέας Ποτίδαιας. Ήταν σε βάθος 50-60 εκατοστών από την επιφάνεια του νερού, ενώ διακρίνονταν καθαρά και οι αλυσίδες που έφερε γύρω από την μέση του. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία και το λιμενικό σώμα, που παρέλαβε την σορό

Πηγή:news247